TO 14.10. / Skuttan iltapäiväkerho: Tomi Olavi Duo

"Portugaliksi ja suomeksi esiintyvä Tomi Olavi Duo saapuu after work -keikalle Skuttaan torstaina 14.10.2021. Afro-brasilialaiset vaikutteet, oma tuotanto ja Suomi-biisien versiot (muun muassa J. Karjalaiselta) sekoittuvat sulassa sovussa nylonkielisen kitaran ja persoonallisen berimbau-soittimen tahdittamana.

Ainutlaatuinen musiikillinen cocktail tarjoillaan tätä iltaa varten räätälöidyn juoman kera (alkoholillinen/alkoholiton versio löytyy) sekä naposteltavalla. Ota siis varaslähtö viikonloppuun jo torstaina ja tule nauttimaan Skutta-keittiön loihtimista herkuista ja sommelierin laatimasta lasillisesta akustisen livemusiikin soidessa Stoan kulttuurikeskuksessa."

Tomi Olavi
Tomi Olavi on debyyttialbuminsa julkaissut helsinkiläinen muusikko, joka hurmaantui afro-brasilialaisesta musiikista capoeiraharrastuksensa kautta. 21.5.2021 julkaistu esikoislevy “Helsinki – Florianópolis” pohjautuu juuri ennen pandemian alkua tehtyyn ensimmäiseen Brasilian matkaan. Levy koostuu kitaralle, kanteleelle ja haitarille tehdyistä sovituksista, jotka on sävelletty vanhojen capoeiralaulujen ympärille. Esiintyessään Tomi Olavin portugalinkieliset sielukas laulu ja nylonkielinen akustinen kitara saavat vastapainokseen Cristian Pereiran afro-brasilialaisen yksikielisen berimbaun, jonka vain kahdesta soivasta äänestä muodostuu kitaran kanssa kauniita harmonioita, ätäkkää rytmiikkaa ja tarttuvia jamiosuuksia. Kaksikko on myös viime aikoina innostunut tulkitsemaan suomalaisen pop-musiikin helmiä kuten J. Karjalaisen tuotantoa persoonallisella suomalais-brasilialaisella otteellaan, ja näitä Suomi-biisejä todellakin kuullaan myös Skuttan afterwork-keikalla. Duon on voinut nähdä kuluvana vuonna muun muassa Alppipuiston kesän Elephantasy-tapahtumassa.

Kokoonpano:

Tomi Olavi - Akustinen kitara, laulu

Cristian Pereira - Berimbau, perkussiot, laulu

Tomi Olavi: Helsinki - Florianópolis albumi Spotifyssa:

https://spoti.fi/2Rq9k5d

Tomi Olavi instagramissa:
https://www.instagram.com/tomiolavi/

 

Tapahtuma alkaa klo 17 

 

Tervetuloa!